Vikarbureau for udenlandsk arbejdskraft

Baltic Workforce er et dansk rekrutterings- og vikarbureau for udenlandsk arbejdskraft. Vi har mere end 10 års erfaring med rekruttering af konkurrencedygtig og kompetent arbejdskraft fra østeuropæiske lande til danske virksomheder. 

Siden vi startede vores rekrutterings- og vikarbureau, er efterspørgslen fra danske virksomheder efter god, konkurrencedygtig og kompetent udenlandsk arbejdskraft steget stødt i mange forskellige brancher. Dette er resultatet af et øget fokus på lønsomhed og bedste udnyttelse af lønkronerne hos de danske virksomheder. Hos Baltic Workforce tilbyder vi udenlandsk arbejdskraft inden for en bred vifte af forskellige brancher, så derfor kan vi med garanti finde dine nye kompetente medarbejdere. 

Få mest ud af lønbudgettet uden af gå på kompromis med kompetencerne  

For dig, som står og mangler flere hænder til at fuldføre arbejdsopgaverne i din virksomhed, bør du overveje om det er en mulighed for dig og din virksomhed at bruge udenlandsk arbejdskraft. Der er flere fordele ved at vælge udenlandsk arbejdskraft, heriblandt: 

  • Du kan udnytte dit lønbudget bedst muligt fordi udenlandsk arbejdskraft arbejder til en konkurrencedygtig løn. 
  • Du får kompetent arbejdskraft, der hurtigt kan varetage de ønskede arbejdsopgaver, fordi vi kun rekrutterer de bedste medarbejdere til at varetage opgaverne. 

Som et rekrutterings- og vikarbureau for udenlandsk arbejdskraft sørger vi for at finde kompetente medarbejdere til en konkurrencedygtig løn. Det eneste du skal gøre er at fortælle os hvilken branche du søger arbejdskraft til, hvilke kompetencer medarbejderen skal have samt hvilke arbejdsopgaver medarbejderen skal kunne løse. Herefter finder vi kandidater, der passer til din virksomheds arbejdsbehov, uanset om du ønsker faglært eller ufaglært arbejdskraft. 

Udenlandsk arbejdskraft fra Østeuropa til en bred vifte af brancher 

I løbet af de seneste 10 år har vi oplevet at flere og flere forskellige brancher efterspørger udenlandsk arbejdskraft. Derfor tilbyder vi rekruttering af udenlandske medarbejdere til danske virksomheder inden for en bred vifte af brancher. 

Vi tilbyder personligt udvalgte og kompetente medarbejdere, der kan varetage arbejdsopgaver inden for byggeri, gartneri, rengøringsbranchen, landbrug, lagerarbejde, skovbrug og fiskeri.  

Vores rekrutterings- og vikarbureau for udenlandsk arbejdskraft finder oftest nye, kompetente medarbejdere i den østlige del af Europa. Vores medarbejdere kommer i de fleste tilfælde fra Litauen, Polen og Rumænien, og gennemgår alle en grundig screeningsproces inden de kommer til Danmark.

Website (required)

Kontakt os

Nye kompetente medarbejdere på under 14 dage 

I Danmark påvirkes mange brancher af årstiden, sæsonen og konjunkturerne. Derfor vælger mange virksomheder at benytte sig af periodeafgrænsede ansættelser af udenlandsk arbejdskraft og vikarer for kortere eller længere perioder. 

Hos Baltic Workforce er vi klar over at virksomheder hurtig kan løbe tør for hænder og få behov for at ansætte nye medarbejdere hurtigt. Derfor finder vi dine nye udenlandske medarbejdere inden for 14 dage, så din virksomhed ikke skal lide under at have for lidt mandskab. Naturligvis finder vi kompetente medarbejdere, hvor sprogkompetencerne er i orden og CV’et er i top. Takket være vores veletableret netværk i Østeuropa, sørger vi for at tjekke referencer og finde medarbejdere med det rette erfaringsniveau. 

Mangler din virksomhed kompetente og dygtige medarbejdere, så tag kontakt til vores rekrutterings- og vikarbureau for udenlandsk arbejdskraft på telefon: 70 23 53 70 eller via mail: info@balticworkforce.com allerede i dag, så vi kan finde den rette medarbejder til dig.

Website (required)

Kontakt os