Landbrugsvikar

Hos Baltic Workforce har vi mere end 10 års erfaring med rekrutteringen af udenlandsk arbejdskraft. Vi rekrutterer landbrugsvikarer til mange danske virksomheder i landbrugsbranchen, der står og mangler kompetente medarbejdere i kortere eller længere perioder. 

Gennem en omfattende screeningsproces sørger vi for at du får en kompetent vikar til dit landbrug til en konkurrencedygtigt løn. Via vores veletablerede rekrutteringsnetværk i Østeuropa, sørger vi for at tjekke referencer og finde vikarer med det rette erfaringsniveau og gode sprogkompetencer. 

Landbruget er stadig en stor del af økonomien i Østeuropa 

Landbrugsindustrien er blandt de ældste industrier i Danmark, men i en lang årrække er mange arbejdsopgaver i landbruget blevet automatiseret. Men der er stadig en del fysiske opgaver, der kræver kompetente landbrugsmedarbejdere. Disse arbejdsopgaver er mindre attraktive for danske arbejdstagere og derfor kan det være en stor udfordring for landbrugsejere at rekruttere nye medarbejdere til at fuldføre opgaverne. 

I modsætning til Danmark, er landbrugsindustrien stadig en stor del af økonomien i de østeuropæiske lande. I disse lande findes der kompetente og konkurrencedygtige landbrugsmedarbejdere, som leder efter arbejde også inden for dansk landbrug. Derfor vælger mange danske landbrugsvirksomheder at finde nye medarbejdere i Østeuropa, hvor kompetenceniveauet er højt og lønniveauet er lavere end i Danmark. Vi kan hjælpe dig med at rekruttere den rette vikar fra Litauen, Polen eller Rumænien.

Spar 20-30% på dine faste lønomkostninger med en udenlandsk landbrugsvikar 

Når vi rekrutterer en landbrugsvikar til dit landbrug, kan du i mange tilfælde opleve en besparelse på dine lønomkostninger på op til 30%. Vi rekrutterer kun vikarer vi med sikkerhed ved, har de rette kompetencer til at varetage de arbejdsopgaver du efterspørger en medarbejder til. Derfor vil du opleve at du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten på produktet du leverer. Dette er naturligvis helt lovligt og vores erfarne rekrutteringsspecialister sidder klar til at rådgive dig, hvis du skulle have spørgsmål om rekruttering og lønniveau.

Website (required)

Kontakt os

Vi finder kompetente, ansvarsfulde landbrugsvikarer på under 14 dage 

Vi rekrutterer kompetente og hårdtarbejdende landbrugsvikarer, der har kompetencerne til f.eks. at passe køer, grise og høns eller til at høste afgrøder og reparere bygninger. Vi finder dine nye medarbejdere på under 14 dage, så du hurtigt får flere hænder til at varetage landbrugets opgaver. 

Når vi rekrutterer landbrugsvikarer, er det vigtigt at de besidder viden omkring, hvordan gårdens dyr passes, hvordan du sikrer sunde dyr og hvad du gør, hvis du opdager sygdom i dyrebesætningen. Uanset om vikaren skal passe små eller store dyr, udvælger vi omhyggeligt de bedste kandidater til at varetage arbejdsopgaverne.

Har du i stedet brug for en landbrugsvikar, der kan passe marken eller reparere bygninger, så finder vi også den rette kandidat til dig. Vi har gode erfaringer med at finde vikarer, der kan så, gøde, høste og generelt passe markerne, uanset om vikaren skal høste kartofler eller sprede gylle på marken. Mange landbrugsejere har også brug for en medarbejder til at vedligeholde bygninger og rengøre beskidte stalde. I sådanne tilfælde kan rekrutteringen af en kompetent vikar være løsningen. 

Kunne du godt bruge en eller flere kompetente og dygtige landbrugsvikarer, så tag kontakt til os på telefon: 70 23 53 70 eller på mail: info@balticworkforce.com allerede i dag, så vi kan finde de rette vikarer til dig.

 

Website (required)

Kontakt os